PRIVATE RESIDENCE

MILL hILL, LONDON

3,111 SQFT

About the project

This stunning family home, located in North West London has been carefully pieced together and renovated over the course of two years.

The artful balance of the contemporary aesthetic has been enhanced by Nathalie’s unique flair and eye for detail and design. There are subtle undertones of Art Deco throughout, along with oversized abstract paintings that form a vivid backdrop and the ‘squid ink’ shaker style kitchen with brass detailing. This house is radiant with personality and charm in a way that truly captures the essence and passions of the client.

Recommendation

It was great having Nathalie on board with this project, it was our first home renovation so we were not sure what to expect. Nathalie instilled confidence in us from the offset and smoothed the process from start to finish. We are delighted with our home, it really captures our personalities and is a delight to live in. It is both comfortable and functional which is really important, especially with two children! We would really recommend Nathalie’s services.